Sommerferie i Østrigs bjerge

Vandreferie i Sankt Johann-Alpendorf, Salzburger Land

vandreferie byder på familieferie

Sankt Johann-Alpendorf byder på familieferie i hjertet af Alperne på et centralt sted midt i Salzburger Land. Den lille by Sankt Johann im Pongau og bydelen Alpendorf, som er en selvstændig ferieø i det grønne, byder på sommerferie for hele familien – vandreture på Geisterberg, cykelture på Tauernradweg, badning, den verdensberømte Liechtensteinklamm, Golf, løb og Nordic Walking, udendørssport. Om du vil være sportslig med vandring i bjergene eller du hellere vil slappe af i en af top-hotellernes utallige wellness-oaser, familievenlige kroer og lejligheder, også for grupper, du finder det hele i Sankt Johann-Alpendorf im Pongau. På Geisterberg, oplevelses- og fritidsparken ved bjerget finder frem for alt familier med børn et udflugtsmål om sommeren, der er omgivet af hyggelige hytter og enge til deres natur- og vandreferie.

St. Johann im Pongau

Når sneen er smeltet i bjergene, vågner spøgelserne i bjergene i Sankt Johann im Pongau. Om foråret, sommeren og efteråret kan familierne opleve disse sjove spøgelser. Alpendorf svævebanen fører dem op i Geisterberg - fritids og oplevelsesparken mens landsbyerne i dalen bliver mindre og mindre. Alpendorf Geisterberg i Sankt Johann im Pongau i Salzburger Land er en fritids- og oplevelsespark for hele familien i ferietiden og et smukt og spændende udflugtsmål i Salzburgs bjergverden.

Vandreferie i Sankt Johann-Alpendorf

I den berømte Liechtensteinklamm er der fascinerende ind- og udsigter at hente. De brusende vandfald og vandmasserne har skåret sig ind i bjergende gennem årtusinder og således er der opstået en slugt. Allerede i 1875 blev menneskerne så fascinerede af dette alpine naturskuespil at slugten bliv gjort tilgængelig for den brede offentlighed med broer og stier som et sommer-udflugtsmål ved hjælp af et bidrag fra fyrst Liechtenstein. I mellemtiden har omkring 10 millioner mennesker fra hele verden besøgt den sagnomspundne Liechtensteinklamm, der kun ligger 30 minutters kørsel fra byen Salzburg.

Vandreferie i Sankt Johann-Alpendorf
Vandreferie i Sankt Johann-Alpendorf
Skihütten in Alpendorf
Skihütten in Alpendorf