Nyaralás Ausztria hegyvidékein

Gyalogtúrás vakáció a Salzburg tartományban fekvő Sankt Johann-Alpendorfban

családi vakációt kínál

Sankt Johann-Alpendorf a Salzburg tartományban elfoglalt központi helyzetével családi vakációt kínál az osztrák Alpok szívében. A Pongauban fekvő város Sankt Johann és Alpendorf városrésze - egy önálló, zöld üdülőparadicsom - nyári vakációt kínál az egész család számára - gyalogtúrák a Geisterbergen, biciklitúrák a Tauern kerékpárútjain, fürdés a világhírű Liechtenstein szurdokban, golfozás, kocogás & nordic walking, szabadtéri sportolás. Függetlenül attól, hogy a látogatók, - csoportok is - a hegyi gyalogtúrák során aktív sportot vagy a top-szállodák, családbarát vendégfogadók és lakosztályok számos wellness oázisában kikapcsolódást és pihenést keresnek-e a Pongauban fekvő Sankt Johann-Alpendorfban mindkettőt megtalálják. A Geisterberg, a hegyi élmény- és szabadidős park, hangulatos kunyhóival, alpesi legelőivel elsősorban gyermekes családok számára szolgál nyári kirándulási célként természeti és gyalogtúrás vakációjuk során.

St. Johann im Pongau

Ha a hó a hegyekben elolvad, a pongaui Sankt Johann hegyi szellemei újra életre kelnek. A családok tavasszal, nyáron és ősszel élvezhetik ezeket a vidám alpesi szellemeket. Az Alpendorf függővasút viszi utasait a Geisterberg - szabadidős és élményparkba, miközben a völgyben fekvő faluk szemünk előtt egyre zsugorodnak. Az Alpendorf Geisterberg Sankt Johannban, Pongauban, a Salzburg tartományban egy szabadidős- és élménypark az egész család számára az üdülésük során és a salzburgi hegyvidék egy csodálatos és lebilincselő kirándulócélja.

Gyalogtúrás vakáció a Salzburg

A híres Liechtenstein szurdok lenyűgöző hegyi panorámát kínál. A zúgó vízesések és a sebes sodrású víztömegek az évezredek során egyre mélyebbre vágódtak a hegyekbe, míg medrük egy szakadékká vált. Ez a látványos alpesi természeti jelenség már 1875-ben is annyira lenyűgözte a kirándulókat, hogy Lichtenstein fejedelme egy jótékony célú hozzájárulással, hidak és pallók építésével a hegyszorost a széles nyilvánosság számára nyári kirándulási célként hozzáférhetővé tette. Azóta a világ minden tájáról mintegy 10 millióan látogatták meg ezt a legendás Lichtenstein szurdokot, amely Salzburg városától délre fekszik és autóval már 30 perc alatt elérhető.

Nyaralás Ausztria hegyvidékein
Nyaralás Ausztria hegyvidékein
élménypark az egész család számára
élménypark az egész család számára