Zomervakantie in de bergen van Oostenrijk

Wandelvakantie in Sankt Johann-Alpendorf, Salzburger Land

gezinsvakanties in het midden van het Salzburger Land

Sankt Johann-Alpendorf biedt gezinsvakanties aan in het hart van de Oostenrijkse Alpen centraal gelegen in het midden van het Salzburger Land. Het kleine stadje Sankt Johann im Pongau en de wijk Alpendorf, een zelfstandig vakantie-eiland midden in het groen, biedt zomervakanties aan het hele gezin - wandelen op de Geisterberg, fietsen op de Tauern-fietsroute, zwemmen, de wereldberoemde Liechtensteinkloof, golfen , joggen en nordic walking, outdoorsporten. Of het nu sportief wordt met bergwandelingen of ontspannen in een van de vele wellness-oases bij de Top Hotels, gezinsvriendelijke hotels en appartementen, ook voor groepen, in Sankt Johann-Alpendorf in Pongau vindt u het beiden. Met de Geisterberg , het pret- en vrijetijdspark am Berg, vinden vooral gezinnen met kinderen in de zomer, een ideale toeristische bestemming, te midden van gezellige berghutten voor een natuur- en wandelvakantie .

St. Johann im Pongau

Zo gauw de sneeuw in de bergen is gesmolten, worden in de bergen van Sankt Johann im Pongau de geesten wakker. In de lente, zomer en herfst, kunnen gezinnen genieten van deze grappige alpengeesten. Met de kabelbaan van Alpendorf gaat het snel naar het Geisterberg vrijetijds- en pretpark terwijl de dorpen in de vallei steeds kleiner worden. Het Alpendorf Geisterberg in Sankt Johann im Pongau in het land van Salzburg is een vrijetijds- en pretpark voor het hele gezin tijdens het vakantieseizoen en een prachtige en spannende bestemming in de bergen van Salzburg.

Zomervakantie in de bergen

Fascinerende blikken en uitzichten in de bergen vindt men in de beroemde Liechtensteinkloof. De brullende watervallen en het woeste water hebben gedurende duizenden jaren steeds dieper in de berg gesneden en de kloof gevormd. Reeds in 1875 waren de mensen zo gefascineerd door dit alpine schouwspel dat de kloof via een donatie van de Prins van Liechtenstein, voor het grote publiek als een zomerbestemming ter beschikking werd gesteld met bruggen en loopbruggen. Ondertussen hebben al zowat 10 miljoen mensen uit de hele wereld de legendarische Liechtensteinkloof bezocht op slechts 30 minuten ten zuiden van Salzburg .

Zomervakantie in de bergen in St. Johann/Alpendorf
Zomervakantie in de bergen in St. Johann/Alpendorf
pretpark voor het hele gezin
pretpark voor het hele gezin